Nostre Patrimoni

Submitted by 73856493 on Tue, 11/21/2017 - 18:27

EL NOSTRE PATRIMONI NATURAL, EL NOSTRE FUTUR

JORNADA REIVINDICATIVA EN DEFENSA DELS ESPAIS NATURALS PROTEGITS

16-17 de maig de 2015

L’Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient del Garraf (APMA) hem decidit adherir-nos a la jornada reivindicativa en defensa dels espais naturals protegits catalans, que es farà arreu de Catalunya.

En el seu moment vam firmar el manifest i ens vam adherir a la campanya de defensa que s’organitza des de la Comissió en Defensa del Patrimoni Natural de Catalunya.

Aquesta comissió ens va convocar a participar i auto-organitzar accions en defensa dels nostres espais naturals en una jornada conjunta durant el cap de setmana del 16-17 de maig.

Des de Vilanova, Ribes i Sitges convoquem una jornada reivindicativa en defensa de l’espai natural dels Colls i Miralpeix. Aquest espai actualment forma part del lloc d’importància comunitària anomenat Serres del Litoral Central i caldria millorar-ne la gestió.

La jornada que farem diumenge, dia 17 de maig, consta d’una caminada de descoberta d’alguns dels valors naturals, paisatgístics i arqueològics de l’espai natural dels Colls i Miralpeix. Quedem a les 9 del matí a l’ermita de Sant Cristòfol (Vilanova i la Geltrú). Anirem caminant pel camí de la Costa (GR-92) fins arribar a l’avenc del Gegant. Des d’aquí farem el camí de tornada pel camí dels Colls. Un cop acabada la caminada (pels volts de la una) llegirem un manifest en defensa de l’espai i amb propostes de gestió.

Us hi esperem!

Els Gegants