Qui som?

Submitted by 73856493 on Tue, 11/21/2017 - 17:29

Mussol

 

Qui som?

L'APMA és l'Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient del Garraf, una entitat ecologista sense afany de lucre que pretén denunciar i presentar alternatives a les contínues agressions ambientals que pateix la comarca. L'associació va néixer a Vilanova l'octubre de 1989, amb la voluntat d'agrupar persones amb ganes de treballar i divertir-se tractant les qüestions que afecten el medi al Garraf.

Es fan reunions mensuals. Les decisions es prenen de forma assembleària, tenint dret a vot tots els socis i sòcies.

Què fem?

Les activitats que es fan des de l'APMA no tenen altre objectiu que contribuir a canviar les actuals relacions entre els humans i el medi, basades en el constant espoli de la natura.

Per assolir aquest objectiu ambiciós, intentem incidir des de diversos camps: fent tasques d'informació i educació ambiental a la població, alertant dels projectes irracionals de les administracions, estudiant-los i presentant-hi alternatives, denunciant la casual confluència d'interessos entre polítics i poderosos, criticant l'arrogància amb què sectors financers i càrrecs electes obvien la democràcia, desenvolupant propostes encaminades cap a la sostenibilitat...